Musiken 2017

Att dela en fantastisk musikupplevelse med en kär vän, tillsammans med människor vi aldrig mött, ligger högt upp på vår tio-i-topp. Vi älskar att hitta lokala hjältar som brinner för sin musik, ge dem en spelyta bland människor som uppskattar det där lilla extra och se till att deras talang kommer till sin rätt bland höbalar och matos från gårdens alla hörn. På scen gillar vi att blanda mer eller mindre kända musikakter, stor som liten får plats på Farmers Market.

LÖRDAG 16 september*
11:10 Way down south
11:40 Trio Wolski
12:10 VILD å vargen
13:20 Josephine and The Riverboys
14:00 Ove & The Hitmakers
14:30 Trio Wolski
15:00 Tingsek solo

Söndag 17 september*
11:05 King Melodies
11:35 Virginia Pihlblad
12:05 Anne Lätt Nyboe
12:35 Josephine and The Riverboys
13:45 King Melodies
14:15 Virginia Pihlblad
14:45 Anne Lätt Nyboe
15:15 West of Eden

* Med reservation för förändringar

Tingsek Solo

Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av amerikansk tradition. Genom sitt mångfacetterade låtskrivande blev Tingsek snabbt en favorit hos fansen. Vi är superglada att få presentera Tingsek solo på scen lördag 16 september, kl 15:00 och hoppas på en riktigt skön lördagsfeeling och många ackordföljder inspirerade av både klassisk musik, soul, folkmusik, psalmer och klassisk RnB.

Virginia Pihlblad

Sann girlpower och bluesdrottningen nr 1 som har turnerat på de flesta festivaler som är värda namnet blues. En underbart vacker och kraftfull röst som tar plats på vår scen och musicerar runt på området under söndagen.

Josephine and the riverboys

Ett glatt akustiskt band med traditionell sättning för bluegrass som har blivit lite av ett husband på Farmers Market och som musicerar i gårdens alla hörn under hela helgen. De önskas tillbaka år efter år av såväl besökare, arrangörer och utställare.

way down south

Way Down South är ett bacon- och countryälskande band från Varberg som med stor glädje inleder musikscenen på Farmers Market den 16 sep.  

King Melodies

King Melodies är den ömtåliga poppen som blev kär i den självsäkra rocken. Eskapistiska visor med hjärta och själ blandas med trallvänliga melodier. 
Vi är King Melodies!

West of Eden

För 20 år sedan gav West of Eden ut sitt första album. Med fötterna stadigt placerade i den brittiska och irländska folkmusiken hittade bandet snabbt sin egen nisch. Sedan dess har West of Eden hunnit med åtta kritikerrosade studioalbum, turnerat i England, Irland, Tyskland, Holland, spelat julkonserterna Celtic Christmas för utsålda hus och samarbetat med de finaste musikerna i den keltiska musikvärlden. Den 17 september avslutar de Farmers Market och bjuder på sina allra bästa låtar - uppsluppen livsbejakande folkrock till akustiska, intima berättelser.

trio wolski

En nystartad och prisbelönt grupp från Malmö som med fiol, accordion och cittern bjuder på en blandning av egna kompositioner och skandinavisk folkmusik, som innehåller allt från improvisationer till spännande arrangemang.

Anne Lätt Nyboe

En fantastisk och uppskattad sångerska från Varberg som under söndagen kommer att blanda egenskrivet och lånat i en mysig och akustisk tappning.

ANNA vild å vargen

Bandet som leker med toner, lika förutsättningslöst som många av oss upplever att självaste livet fungerar.
Inte förrän efteråt vet någon vad som blivit!

Ove & The Hitmakers

Varbergsband som bildades i början av 80-talet med grupper som Torsson och Wilmer X som stora inspiratörer kryddat med influenser från Rolling Stones och Creedence Clearwater Revival. Alla texter är egna och skrivna på svenska och speglar händelser i ungdomen. De nyskrivna låtarna reflekterar händelser och företeelser i vår samtid. På Farmers Market bjuds det på en härlig blandning av olika genrer där de leker med både hårdrock, country, reagge, pop och dansband med glimten i ögat.

Josefin Wikevand och Magnus Beischer

I ladan under söndagen kommer du kunna lyssna till vackra toner av Josefin Wikevand och Magnus Beisher - med mycket eget material och en och annan favoritcover.