Stämningen

Vi vill skapa pirr i magen och en känsla av att här vill jag vara länge. Hinna prata klart, lära oss nya saker och njuta av livet. Noga utvalda smaker och toner av halländsk Nashville. Visuellt men ganska opraktiskt. Det ska kännas skört och gediget, nytänkande och framåt.   
 

"Äntligen en riktig genuin och mysig julmarknad, några som verkligen förstår vad det handlar om"   

Maten

För oss är maten helt central. Vi vill hylla den, fira den och alla hjältar som skapar den. Vi vill skapa upplevelser och möten där den riktiga maten verkligen får ta plats.

musiken

Att dela en fantastisk musikupplevelse med en kär vän, tillsammans med människor vi aldrig mött, ligger högt upp på vår tio-i-topp. Vi älskar att hitta lokala hjältar som brinner för sin musik, ge dem en spelyta bland människor som uppskattar det där lilla extra och se till att deras talang kommer till sin rätt bland höbalar och matos från gårdens alla hörn. På scen gillar vi att blanda mer eller mindre kända musikakter, stor som liten får plats hos oss.

Eldsjälarna

Allt vi gör sker i ett samspel mellan människor med passion och drivkraft. När det klickar händer det grejer. På riktigt. För oss är det människorna som gör det.   

Trekaffe med...

Vi träffar så många hjältar. Eller ska vi kalla dem “nerdar”. Som varje dag lägger ner sin vakna tid och med stor passion odla den bästa moroten eller den gladaste grisen. Det finns så många historier att berätta och kunskap att sprida. Det spritter av nyfikenhet av att få lära oss mer. I “Trekaffe med” får du lyssna på, läsa om och lära av olika personer som vi har mött. Lyssna här!