Musiken 2019

Att dela en fantastisk musikupplevelse med en kär vän, tillsammans med människor vi aldrig mött, ligger högt upp på vår tio-i-topp. Så här såg line-upen ut på 2019 års festival:

Sofia Landgren

Sofia reser världen runt med sin fiol, ukelele och vackra röst. Och vet du vad – just 25 aug anländer hon och hennes girlpower till drömmiga Strömma. Hon får de små nackhåren att resa sig, hela ansiktet och magen att le, hjärtat bultar i takt med musiken. En bättre söndag helt enkelt! Värm upp genom att titta på den här videon
Fotocred: Nick Pumphrey

White Midnight

Vi älskar att hitta lokala hjältar som brinner för sin musik och ge dem en spelplats bland människor som uppskattar det lilla extra och se till att deras talang kommer till sin rätt bland höbalar & matos från gårdens alla hörn. Vänner, vi hälsar ”White Midnigt” och Wilmas sköna gäng varmt välkomna till Farmers Market - de spelar sina absoluta favoriter för oss.

Torquedos

Torquedos - surfrockbandet från svenska västkusten som lirar latino, exotica och ibland lite lounge surf style. Du hittar dem nära Habanero.

Springoaks

De två vännerna Gabriella Sörensson och Emelie Abrahamsson från Göteborg spelar rostigt kugghjulsplock och bjuder på sina bästa toner. Florister är de också så bästa kombon såhär i skördetid. Låtarna helt egenskriva och de leker med ord i kontraster. Du hittar dem runt om på gården hela helgen.

Wikedhvani

Bjuder på skira toner och kvinnlig urkraft från ett bultande hjärta där hav, natur, medmänsklighet och tron på varje människas obegränsade potential står i fokus. Med andra singeln ”Det finns en chans” precis släppt önskar hon ge publiken musik som helar, lyfter, tröstar och inspirerar och levererar en kärlekshistoria mellan visa, musikal och det klassiska singer-songwritersoundet. Du hittar Wikedhvani i och runt ladan under lördagen.

Simon Says

Soulig blues från Göteborg med frontmannen Simon Lindekrantz i spetsen intar gårdsplanen och sprider skön kalasstämning till oss alla och envar under hela helgen.  

Mormors systrar

En trio med den ena foten stadigt rotad inom den alternativa vis-/jazzgenren och den andra försiktigt tassandes omkring lite fritt. Svängig musik, spännande texter. En slags blandning mellan the Doors, Barbro Hörberg och Ane Brun helt enkelt. Och JA! De gästar oss på Farmers Market!

Land of Trees

Land of Trees – den romantiska enkelheten hos en själ på flykt. Land of Trees är artistnamnet på den svenska singer/songwritern Marcus Friman som har charmat indie/folk-scenen genom att lämna allt på bordet. Med en akustisk gitarr och engelska texter om känslor och tankar kring livet på resande fot, tankens raft och flykter för själen berättar Marcus om sitt förflutna. Du möter Marcus i och runt ladan under lördagen.  

Way Down South

Way Down South - amerikansk folk. Bandet från Varberg som lirar country, americana, western och cowpunk med en förkärlek för bacon, bourbon, kvinnor och gitarrer – ni finner dem i och runt ladan hela helgen.

Josephine & the river boys

Josephine & the river boys - country och halländsk Nashville – bluegrassbandet som blivit lite utav ett husband som musicerar i gårdens alla hörn och önskas tillbaka år efter år av såväl besökare, arrangörer och utställare. Så även 24-25 aug.

musikakter lördag 24 augusti*

Land of Trees - singer/songwriter
Wikedhvani - visa, musikal, singer/songwriter
Springoaks - Rostigt kugghjulsplock
Josephine & the river boys - country och halländsk Nashville
Way Down South - Amerikansk folk
Simon Says - Soul/blues
Torquedos - Surfrock/latino
White Midnight - gött häng-musik

musikakter söndag 25 augusti*

Sofia Landgren - magic!
Mormors systrar - Vis/jazz och lite till
Josephine & the river boys - country och halländsk Nashville
Way Down South - Amerikansk folk
Simon Says - Soul/blues
Springoaks - Rostigt kugghjulsplock
​​​​​​​Torquedos - Surfrock/latino
​​​​​​​White Midnight - gött häng-musik

*Med reservation för förändringar i programmet