Gänget bakom farmers Market

Att skapa ett event kräver massor av klokskaper, fingertoppskänsla, kreativitet och struktur. Farmers Crew består av Marina, Lovisa och Anna som under hela året arbetar med eventets utveckling. När det blir dags för genomförandet bjuder vi in många att samskapa med oss. Skyltar ska målas, parkeringen struktureras och upplevelserummet byggas. Vi älskar att lära genom att göra och arbetar gärna med föreningar, studenter och unga entreprenörer. 

Varför gör vi det?
Vi vill utveckla den halländska landsbygden. Göra den tillgänglig för fler och skapa ett möte mellan stadsfolket och människorna på landet. Vi vill att allt ska kännas Nära. Närproducerat, näringsrikt, närhet i musiken, nära till hands att äta och snacka och nära till de som säljer och förmedlar kunskap. Och jösses vad det finns många hjältar i Halland och längs västkusten som är så bra på det de gör. Sedan älskar vi att skapa upplevelser, brinner för att förverkliga våra drömmar och skapa jobb som passar våra liv, istället för tvärt om.
 

Lovisa

Vår kvicka och muntra event manager. Hon är organisatören, processledaren och entreprenören som med stor fingertoppskänsla får eventen hon producerar att kännas det lilla extra för alla inblandade. Uppvuxen i den Bohuslänska skärgården bor hon idag på fiskebyn Läjet med sin karl och två barn.
lovisa@wearelaja.com 

Anna

Sibbarpsdägan, projektledaren, kommunikatören, matälskaren, tvåbarnsmamman och så mycket mer. Allt är möjligt när Anna är med. Inget för stort eller för litet. Med stor nyfikenhet, driv av rang och en enorm vilja att skapa tillsammans med andra har hon förmåga att få alla inblandade att säga WOW!
anna@wearelaja.com

marina

Driver Strömma Farmlodge med sällan skådad framåtanda. Marina är bondefru, mor till tre och en kreatör som med stor passion skapar underbara upplevelser som vi alla älskar. Hon lyckas blanda sitt intresse för musik, mat, tradition och framtid och leverera det till besökare som kommer åter och åter och åter.
marina@strommafarmlodge.com

Anlita oss i din stad

Anlita oss i din stad. Vill du veta mer om HUR vi gör? Tveka inte att kontakta oss för en föreläsning, workshop eller någon idé du vill ha hjälp att förverkliga. Vi går in i stora som små processer, inspirerar, delar med oss av vår energi, kunskap och kontaktnät och skapar mer än gärna nytt tillsammans med dig.